Datarecovery fra iPhone og iPad

Traditionel datagenskabelse fra iPhones og iPads er i praksis umuligt. Sikkerhedsniveauet i dem så højt, at det ikke er muligt at genskabe data ved f.eks. at udtage hukommelseschip og aflæse dem direkte. De er krypteret i en grad, at de er umulige (med nutidens computere) at bryde.

Det samme gør sig gældende for alle nyere iPhones og iPads, hvor passwordet er mistet.

Datarecovery-firmaer, der hævder de kan gøre det, benytter sig i realiteten af en anden metode – den eneste farbare: Nemlig at reparere enheden i et omfang, så man kan indtaste password og udlæse de dekrypterede data.

Slettede filer og sms’er

Når man sletter filer på en iPhone eller iPad, så ryger de (normalt) i første omgang bare i en “papirkurv”, hvor de ligger 30 dage. Herfra kan du selv genskabe dem. Når først de slettes derfra eller de slettes permanent fra starten af, så er de tabt og kan ikke genskabes.

Det samme gør sig gældende for sms’er – dem kan du normalt også selv genskabe – og efter 30 dage er de væk.

Hvis du har haft sat den op til at tage backup til iCloud – er der også en mulighed for at du kan finde slettede filer og beskeder her.

Men som udgangspunkt vil ingen af de datarecovery-programmer, man kan finde på nettet (eller professionelle datarecovery-firmaer) kunne genskabe permanent slettede filer og beskeder fra nyere iPhones og iPads.

iPhone og iPad – mistet password

Hvis du mister passwordet til din iPhone/ iPad, og du ikke har haft sat en iCloud til at tage backup – så har du desværre mistet dine data.

Du kan få mobilen/ iPad’en til at virke igen ved at resette den – og har du en backup på iCloud, kan den genindlæses.

Ikke vores spidskompetence 

PAD-dataservice foretager normalt ikke selv reparationer af iPhones og iPads i fbm. “datarecovery” fra disse, men benytter os af flere samarbejdspartnere, der har mulighed for dette.

Kontakt os for at høre nærmere på tlf. 21860069, via denne formular eller skriv til support@pad-dataservice.dk

Kategorier:

GRATIS ANALYSE

Er harddisken eller SSD disken død, USB-pinden knækket, siger SD-kortet at det vil formateres, har du slettet vigtige filer...
Så kontakt os med det samme for vejledning og en gratis analyse.