Rekonstruktion korrupt database / datafiler – konvertering af data

Det hænder, at vigtige database-filer er skadet pga. ulæselige sektorer efter en datarecovery – eller databasen kan være korrupt af andre årsager. Her kan vi tilbyde rekonstruktion af den korrupte database.

Der er også mulighed for at få konverteret en database til et nyere eller andet system. Her vil gennem tiden programmeret en række specifikke løsninger i fbm. efterbehandling af datarecovery-opgaver.

Vi reparerer / rekonstruerer også datafiler fra f.eks. CNC-maskiner, måleudstyr eller gamle offline regnskabsprogrammer som f.eks. Navision.

Vi har også specialiserede programmer til reparation af datafiler fra Microsoft Outlook / *.pst / Outlook Express / Microsoft Mail og Mac Mail.

Korrupt database / datafil? Hør os ad

Selvom vi som udgangspunkt kun tilbyder denne service til datarecovery-kunder, så kontakt os, og hør om vi kan hjælpe, hvis du har et problem med en korrupt database, korrupte datafiler eller skal have konverteret dem.

Kontakt PAD-dataservice på telefon 2186 0069, via denne formular eller email: support@pad-dataservice.dk.

Vi har bla. arbejdet med korrupte databaser og filer fra:

GRATIS ANALYSE

Er harddisken eller SSD disken død, USB-pinden knækket, siger SD-kortet at det vil formateres, har du slettet vigtige filer...
Så kontakt os med det samme for vejledning og en gratis analyse.