Datagenskabelse af virtuelle maskiner og drev – VMware, VirtualBox, Hyper-V, ESXi

VMware workstation, VMware Sphere (Exsi), VirtualBox, Hyper-V og andre typer virtualiseringssystemer benyttes både på professionelle servere og på alm. computere, hvor man “blot” ønsker at kunne køre flere styresystemer samtidig.

Alt efter hvilket virtuelt system, det er, så ligger data enten i “containers” eller fordelt på harddisken efter et system, der ikke kan genkendes af andre styresystemer. Hvis det er et virtuelt system, der kører under et eksisterende styresystem (som f.eks. VirtualBox, Hyper-V eller VMware workstation), så vil data ligge i filer med endelsen VDI, VHD, VMDK m.v.. Hvis det er et “bare metal” virtuelt system, så vil data typisk ligge i prædefinerede områder på harddiskene, der ikke kan ses i andre systemer.

Når harddiske, der indeholder virtuelle maskiner, eller virtuelle drev, går i stykker, bliver en datagenskabelse ofte ret kompliceret. Selv små fejl i genskabelsen kan have stor betydning for det endelige resultat – og ikke mindst for at selve systemet kan rekonstrueres.

Det er afgørende, at du søger professionel hjælp, så tidligt i forløbet som muligt. Enhver brug af systemet/ harddiskene vil kunne forværre situationen og i værste fald umuliggøre en succesfuld datagenskabelse.

Hvis du oplever problemer med et virtuelt system, så sluk for det og kontakt os for yderligere vejledning – enten på telefon 2186 0069, via denne formular eller email: support@pad-dataservice.dk.

PAD-dataservice har bl.a. foretaget datarecovery fra følgende virtuelle systemer:

  • VMware vSphere, EXSI
  • VMware Workstation
  • Hyper-V
  • VirtualBox
  • Linux-VServer
  • KVM
  • PowerVM
  • Virtual PC 7 for Mac
  • Parallels Desktop for Mac

GRATIS ANALYSE

Er harddisken eller SSD disken død, USB-pinden knækket, siger SD-kortet at det vil formateres, har du slettet vigtige filer...
Så kontakt os med det samme for vejledning og en gratis analyse.

Skal jeg vælge SSD eller en mekanisk harddisk (HDD)?

SSD-diske har ingen bevægelige dele, så de kan tåle at falde på gulvet og så er de hurtige. Men der er en bagside af medaljen.

Datarecovery fra SSD harddisk

Er SSD disken død, kan computeren ikke finde den, viser den 0GB /en forkert størrelse, beder den om at blive formateret? Så sluk for den og kontakt os

Datarecovery fra CNC og industrimaskiner, procesanlæg

På mange virksomheder står ældre CNC-maskiner, industri- og procesmaskiner, der er udsatte for datatab. PAD-dataservice hjælper med datagenskabelse, når uheldet er ude og hjælper med at fremtidssikre computer-enheden på CNC-maskinen

Datagenskabelse – cases og priser

Prisen for at redde tabte data kan variere meget alt efter hvilken type fejl, der er tale om. Her er et lille udvalg fra de tusindvis af cases