Vejledende priser på datarecovery

Vi har ikke faste priser på datarecovery, men en gratis analyse og et efterfølgende fast tilbud på datagenskabelse. Priserne bevæger sig typisk indenfor nogle områder, som du kan se nedenfor. Du kan også kikke på nogle cases for nogle eksempler på datarecovery-sager.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en mere konkret vejledende pris på tlf. 21860069, via denne formular eller skriv til support@pad-dataservice.dk

GRATIS ANALYSE

 • Vi tilbyder som udgangspunkt altid en gratis analyse og en efterfølgende fast pris.
  I enkelte tilfælde f.eks. ved overskrevne harddiske, harddiske der har været åbnet indtil lagerpladerne eller været inde hos andre recovery-firmaer, vil der blive påregnet et analysegebyr. Dette oplyses dog altid, før vi går i gang med analysen.

  Normalt kan der forventes svar og et fast tilbud på datarecovery 1-3 dage efter modtagelse af enheden.

HASTESAGER

 • Der er mulighed for at få såvel analysen som selve datagenskabelsen i gang med det samme ved betaling af et hastegebyr. Kontakt os på 2186 0069 for at høre nærmere.

Fysisk skadede harddiske

 • Harddiske, der har været udsat for fald, slag eller stød. Harddiske, der ”bare er holdt op med at virke”/ har fået dårlige områder/ fejl i firmware eller kun er delvist tilgængelige.
  Typisk 2.800 – 8.500 kr. inkl. moms

 • “Døde” harddiske, der har været tilsluttet forkert strømforsyning eller udsat for anden elektrisk ladning, som f.eks. lynnedslag.
  Typisk: 1.650 – 4.000 kr inkl. moms

Fysisk skadede eller defekte USB-nøgler/ SD-kort/ CF-kort

 • Knækkede eller på anden vis fysisk skadede USB-pinde/ SD-kort.
  USB-pinde/ SD-kort, der vises med 0GB eller slet ikke ses i en alm. computer – eller kun kan tilgås delvist.
  Typisk: 1.650 – 5.000 kr. inkl. moms

 • Datagenskabelse fra MicroSD-kort, der ikke længere kan ses i en alm. enhed, er som oftest er væsentligt dyrere, da processen med at tilgå hukommelseschipsne og den efterfølgende afkodning af de rå data er tidskrævende.
  Typisk: 3.000 – 8.500 kr. inkl. moms

Defekte SSD-diske

 • SSD-diske der har været udsat for elektrisk påvirkning, har firmwarefejl eller defekte sektorer eller på anden måde er holdt op med at virke
  Typisk: 4.000 – 9.000 kr. inkl. moms

Slettede filer / formaterede harddiske / delvist overskrevne lagermedier

 • Datagenskabelse fra fungerende lagermedier (USB-pinde, SD-kort, harddiske, videokameraer, mv), hvor der er tale om slettede filer/ formatering/ reinstallation mv.
  Bemærk: Hvis der er tale om en reinstallation af et styresystem eller slettede filer, hvor enheden har været brugt efterfølgende i længere tid, så opkræves der et analysegebyr på 500 kr. inkl. moms.
  Typisk: 1.200 – 4.000 kr. inkl. moms


Mobiltelefoner

 • Slettede filer/ slettede sms’er/ fysisk skadede Android telefoner, Android tablets, Windows Tablets, iPhones og iPads.
  Mulighederne for datagenskabelse er ofte ret dårlige med mobiltelefoner og priserne varierer voldsomt. Ring til 21860069 eller skriv for en konkret forhåndsvurdering.
  Typisk: fra 2.000 – 10.000 kr. inkl. moms

CD/ DVD’er

 • Ulæselige/ fysisk skadede CD’er/ DVD’er kan ofte tilgås med specialudstyr efter en behandling af overfladen.
  Typisk: 1.000 – 2.500 kr. inkl. moms

Andre typer lagermedier: Tapebackup / overvågningsvideo / diktafoner / GPS mv.

GRATIS ANALYSE

Er harddisken eller SSD disken død, USB-pinden knækket, siger SD-kortet at det vil formateres, har du slettet vigtige filer...
Så kontakt os med det samme for vejledning og en gratis analyse.

Datarecovery/ datagenskabelse fra NAS-server med en eller flere harddiske

Hvis din NAS-server pludselig holder op med at virke, bliver ustabil eller har været udsat for slag/stød - så sluk for den med det samme.

Undgå datatab – backup, backup, backup!

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man har en daglig og automatiseret backup - samt en katastrofe-backup, der fysisk er placeret et andet sted.

Hvordan sletter jeg alt på min harddisk / SSD-disk?

Hvis du vil sælge din brugte harddisk / SSD-disk eller lige har købt en brugt, så er det en rigtig god ide at slette alt på den.

Ekstern harddisk eller laptop faldet på gulvet

Hvis en ekstern harddisk eller en laptop falder på gulvet, så vil der i næsten alle tilfælde opstå skader på lagerpladerne. Det kan betyde, den laver kliklyde, når den starter, at den bliver ustabil, at foldere og filer forsvinder, at den ikke kan starte op eller at læsehovederne sætter sig fast, så den ikke længere spinder rundt. Men der er hjælp at hente.