Datarecovery Erhvervsaftale

Vi tilbyder en kommisionsaftale til computer-butikker, -forhandlere, IT-konsulenter m.fl. der ønsker at benytte PAD-dataservice som datarecovery-partner.

Fordi vi prisfastsætter hver enkelt opgave ud fra en konkret vurdering af
fejlen og det forventede tidsforbrug, har vi ikke en fast returkommission, men
giver rabat til forhandlere/ konsulenter mv. på vores serviceydelser.

Hvis du/ I vælger at indsende et lagermedie og står for alt kontakt til kunden,
så faktureres opgaven direkte til dig/ jer, og der beregnes en kommissionsrabat på vores
serviceydelser (dvs. ikke på evt. reservedele og nye lagermedier). Det er helt op til dig/ jer at bestemme, hvor meget I fakturerer slut-kunden.

Alternativt kan kunden selvfølgelig også bare henvises direkte til os (visitkort kan fremsendes efter aftale), og så kvitterer vi med at henvise til dig/ jer, hvis kunden (eller en anden kunde i jeres lokalområde) skal have mere alm. IT-bistand/ købe IT-udstyr.

Kontakt PAD-dataservice for at høre mere på telefon 2186 0069 eller email: info@pad-dataservice.dk.


Kategorier:

GRATIS ANALYSE

Er harddisken eller SSD disken død, USB-pinden knækket, siger SD-kortet at det vil formateres, har du slettet vigtige filer...
Så kontakt os med det samme for vejledning og en gratis analyse.

Vejledende priser på datarecovery

Vi har ikke faste priser på datarecovery, men en gratis analyse og et efterfølgende fast tilbud på datagenskabelse. Her kan du se nogle vejledende priser.

Privatlivspolitik & cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig via cookies, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold

Datagenskabelse af CD’er og DVD’er

CD’er og DVD’er er optiske lagrings-/backupmedier. Hvor fabrikstrykte CD/DVD'er har en lang levetid, så har hjemmebrændte en meget kort - helt ned til 2-5 år!

Datarecovery fra død harddisk – defekt print

Er din harddisk død efter har været udsat for en forkert spænding, lynnedslag eller andet der har brændt printet af, er der gode muligheder for genskabelse